Un bărbat care conducea haotic a fugit într-o pădure. Polițiștii l-au reținut când au aflat ce a făcut

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Foto: arhivă Poliția Română

Un bărbat de 30 de ani a fost reținut de polițiștii din Vâlcea, după ce a fost prins a doua oară la volan cu permisul suspendat. Prima dată, bărbatul a lovit un stâlp de iluminat public, iar a doua oară a fugit, fiind urmărit de polițiști.

Polițiștii vâlceni au observat duminică, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, o mașină care circula haotic. Șoferul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, astfel că aceștia au pornit în urmărirea autoturismului.

Urmărirea a continuat până în satul Olteni, comuna Bujoreni, unde, pe un drum forestier, șoferul a pierdut controlul volanului și a părăsit șoseaua, apoi a fugit în pădurea din apropiere.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, bărbatul fiind prins din urmă, moment în care a fost imobilizat și încătușat.

Polițiștii au stabilit că bărbatul de 30 de ani din comuna Muereasca are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge.

Conform polițiștilor, în 18 decembrie, același bărbat a fost implicat într-un accident în comuna Muereasca, după ce a lovit un un stâlp de iluminat public. Și în acel caz bărbatul avea dreptul de conducere suspendat și a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge.

Polițiștii au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceasta să fie prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri