Deputat USR: Învierea este şi despre tentativa unui grup criminal organizat de a promova un fake-news. Se întâmplă asta şi în zilele de astăzi

Data publicării:
iulian bulai isi arata legitimatia
Iulian Bulai. Foto: Facebook / Iulian Bulai

Deputatul USR Iulian Bulai afirmă că Învierea este şi despre tentativa unui grup criminal organizat de a promova un fake-news, mituind martorii şi promovând un mesaj fals, ceea ce se întâmplă şi în zilele de astăzi, la tv, pe stradă, sau în Parlament.

iulian-bulai-fb
Foto: Facebook/Iulian Bulai

„Învierea este şi despre tentativa unui grup criminal organizat de a promova un fake-news. Mituind martorii şi promovând un mesaj fals. Se întâmplă asta şi în zilele de astăzi. La tv sau pe stradă, sau în Parlament. Fenomenul e vechi de când lumea. Iată că întâmplarea de la Ierusalim de acum 2000 de ani a schimbat lumea şi oamenii, iar tentativa de fake-news a rămas doar o încercare nereuşită de cosmetizare a adevărului”, scrie Bulai pe contul lui de Facebook.

Deputatul USR continuă: „Să avem speranţă aşadar. Fake-news vin şi trec. Adevărul rămâne. Interpretat de către fiecare dintre noi. Dar nicidecum nu poate fi cumpărat cu bani. Se aplică în credinţă, politică sau relaţiile interpersonale. Asta am înţeles eu aseară la slujba de Înviere! Hristos a înviat!”

“«Şi, adunându-se ei împreună cu bătrânii şi ţinând sfat, au dat bani mulţi ostaşilor,
Zicând: Spuneţi că ucenicii Lui, venind noaptea, L-au furat, pe când noi dormeam;
Şi de se va auzi aceasta la dregătorul, noi îl vom îndupleca şi pe voi fără grijă vă vom face.
Iar ei, luând arginţii, au făcut precum au fost învăţaţi. Şi s-a răspândit cuvântul acesta...până în ziua de azi» Matei 28, 12-15”, încheie Bulai.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri