Dragnea s-a apucat de gătit pe YouTube. Mesaje naționaliste și anti-supermarket: „Nu mai folosesc demult produse din magazin”

Data actualizării: Data publicării:
dragnea
Foto: captură video Liviu Dragnea/ YouTube

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a publicat, duminică seara, pe YouTube, un videoclip intitulat „Bucataria de Acasa cu Liviu Dragnea - Ep. 1” în care acesta gătește mâncare de fasole galbenă păstăi. Videoclipul este presărat cu mesaje naționaliste și anti-supermarket.

„Nu mai folosesc demult produse cumpărate din magazin, pentru că nu mai am încredere. Asta nu înseamnă că nu trebuie să folosiți dumneavoastră, dar ar fi bine să vă uitați cu foarte foarte mare atenție pe etichete, știu că scrie foarte mic, știu că cei de la instituția aia care ar trebui să-i controleze, ANPC, nu prea au curaj să se ia de ei. N-am văzut nicăieri în lume ca în limba țării respective să scrie atât de mic încât ai nevoie de lupă ca să citești ce scrie acolo. Asta arată respectul pe care ni-l poartă nouă și asta e din cauza celor care le permit așa ceva”, a spus Liviu Dragnea. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dragnea a precizat că tot ce va prezenta „va fi mâncare fără gluten” și „doar din ingrediente sănătoase și românești”. 

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată, în octombrie 2022, în dosarul Tel Drum. Dragnea e acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și alte infracțiuni. 

Condamnarea în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pentru care a efectuat doi ani și două luni de închisoare, i-a adus lui Liviu Dragnea interdicția exercitării unor drepturi, precum dreptul de a fi ales sau de a ocupa o funcție de autoritate. Condamnarea instanței a fost de 3 ani și jumătate de închisoare dar a ieșit mai devreme, fiind eliberat condiționat. 

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri