Sari la conținut

Marian Munteanu merge în instanţă pentru "tărăboiul mediatic"

"Vă asigur că tărăboiul mediatic iscat de tot soiul de grupuri şi personaje (mai mult sau mai puţin "dezinteresate") nu m-a demobilizat câtuşi de puţin. În perioada următoare (după Sărbători, desigur) voi iniţia unele acţiuni în instanţă - aceasta nu pentru că m-ar preocupa neapărat "sancţionarea" calomniatorilor, ci pentru a dovedi public netemeinicia acuzaţiilor ce mi s-au adus", a anunţat, pe contul său de Facebook, Marian Munteanu.

Imediat după anunţul retragerii sale din postura de candidat al PNL la Primăria Municipiului Bucureşti, fostul lider al studenţilor a lansat ameninţări la adresa celor care l-au criticat, dar şi a membrilor CNSAS, solicitaţi să verifice dacă el a colaborat sau nu cu fosta Securitate. "O să aveţi surprize mari... şi foarte neplăcute pentru cei care au făcut toată vânzoleala asta. O să vă dau... Acuma nu e cazul, eu vreau să lăsăm lucrurile pentru alt moment. Care va fi foarte plăcut. Când o să vedeţi ce s-a întâmplat cu CNSAS-ul ăsta, cine a lucrat, cum a lucrat, ne vom ocupa de ei la momentul potrivit. Nu vreau să amestec lucrurile pentru că nu doresc...", a declarat Munteanu, miercuri seara, în prezenţa liderilor PNL.

Cât despre ONG-urile care au contestat desemnarea sa drept candidat al PNL, fostul lider al studenţilor a arătat că "poate a fost multă panică". "Ei ştiau că voi da cu ei de pământ şi că se va termina cu furatul banilor", a mai susţinut Munteanu.

Ulterior, într-un interviu, acesta s-a referit şi la candidaţii PNL de sector care s-au delimitat de el, spunând că i-ar fi dat afară din PNL "pe ăia care au făcut scandal". "Repede! Pa, pa, pa! Şi câştigam alegerile!", a explicat Munteanu.