Un proxenet din București antama clienți cu voce de femeie. Folosea o aplicație de distorsionare a vocii

Data publicării:
un barbat vorbeste la telefon
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat de 27 de ani din București a fost prins de polițiști, după ce a obligat o femeie să se prostitueze în Cluj-Napoca. Pentru a-i antama acesteia clienți, individul folosea o aplicație care îi schimba vocea la telefon cu cea a unei femei. Bărbatul, cercetat acum pentru proxenetism, avea deja o condamnare de 1 an de închisoare pentru infracțiuni rutiere, așa că de la audieri a ajuns direct la închisoare, scrie monitorulcj.ro.

Individul, în vârstă de 27 de ani, se mutase în Cluj-Napoca la începutul anului.

"Din cercetările polițiștilor a reieșit că, în perioada ianuarie - octombrie 2023, acesta ar fi înlesnit, în mod repetat, practicarea prostituției de către o femeie, de 37 de ani. În fapt, bărbatul ar fi închiriat apartamente, pentru a le pune la dispoziția femeii, în scopul practicării prostituției, ar fi distribuit pe diverse site-uri web anunțuri referitoare la oferirea de servicii sexuale ale acesteia și ar fi intermediat legătura cu diverși clienți", transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Pentru programările telefonice, bărbatul folosea în dialogul cu clienții o aplicație pentru distorsionarea vocii, fiind simulată vocea unei femei.

"Totodată, acesta ar fi aranjat transportul femeii la diverse locații și ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către aceasta. De asemenea, a reieșit că bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra femeii, în scopul determinării practicării în continuare a acestor activități", spun polițiștii.

Pentru a proba acuzațiile, anchetatorii au făcut, marți, două percheziții domiciliare în municipiul Cluj-Napoca. În urma lor au fost descoperite și ridicate 8 telefoane mobile, un plic cu substanță pulverulentă, albă, dar și suma de 3.200 de lei.

Pe lângă bărbat, la audieri au ajuns alte 11 persoane, care aveau legătură cu această cauză. Bărbatul de 27 de ani este acuzat de proxenetism și a fost reținut pentru 24 de ore. La expirarea măsurii, individul va fi încarcerat în baza mandatului de executare a pedepsei de 1 an de închisoare, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri