CFR Cluj, învinsă de o echipă din Luxemburg în Europa League

Data actualizării: Data publicării:
Y2E5NjRlOGM5MGVmMTYzNTI4OTg0MDFjNmZlNGFhOQ==.thumb

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de Dudelange (Luxemburg), în manşa I a play-off-ului Ligii Europa. Returul va avea loc joia viitoare, la Cluj-Napoca.

Au marcat Turpel '67 şi Sinani '80.

1-0, min. 67 - Couturier Clement a profitat de o greseală a lui Manea, care a trecut pe sub o minge centrată în careu, a şutat, Arlauskis a respins, dar până la Turpel, care a înscris;

2-0, min. 80 - Sinani a marcat din lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri, după ce Hoban a comis un fault din spate asupra unui jucător al gazdelor.

În minutul 49, Manea a avut o intrare periculoasă, dar neintenţionată asupra portarului Jonathan Joubert, care nu a mai putut continua partida. Jucătorul român, care s-a accidentat şi el, a fost sancţionat cu cartonaş galben, iar meciul a fost întrerupt aproximativ cinci minute.

Şi Culio s-a accidentat, fiind schimbat în minutul 10 cu Mate Males.

Au evoluat următoarele echipe:

Dudelange: Joubert (Frising '54) - Malget, Schnell, Prempeh, El Hriti - Turpel, Stelvio da Cruz, Kruska, Couturier (Melisse '88), Stolz - Stumpf (Sinani '65). Antrenor Dino Toppmoller;

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban, Culio (Mate Males '10), Bordeianu (De Luca '70) - Păun (Mailat '61), Ţucudean, Omrani. Antrenor Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Kruska '35 / Manea '50, Bordeianu '58, Hoban '79, De Luca '90+4.

Arbitri: Andreas Ekberg - Mehmet Culum şi Stefan Hallberg - Kristoffer Karlsson (toţi din Suedia).

Sursa: News.ro

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri