Video Fostul fotbalist Samuel Eto'o a fost filmat când lovește cu genunchiul în față un suporter la CM 2022

Data publicării:
samuel eto'o
Sursa foto: captură video Twitter / La Opinion

Fostul fotbalist camerunez Samuel Eto'o, în prezent președintele federației de fotbal din țara africană, a fost implicat într-un incident violent la Cupa Mondială din Qatar 2022, informează Sky Sports.

Incidentul a avut la finalul partidei Brazilia-Coreea de Sud de la CM 2022.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Eto'o a fost oprit de mai mulți suporteri brazilieni pentru fotografii, timp în care era filmat de un bărbat. După ce a trecut de suporteri, Samuel Eto'o pare să aibă un schimb de replici cu bărbatul care îl filma și se îndreaptă spre el. Mai multe persoane încearcă să-l oprească, însă Eto'o nu dă înapoi și tot încearcă să ajungă la cameraman. La un moment dat, doi bărbați intervin și iau camera celui care filma, în timp ce alte persoane încearcă să-l țină pe fostul fotbalist.

Bărbatul care filma scapă ceva pe jos, iar atunci Samuel Eto'o se năpustește asupra lui și în lovește cu genunchiul în fața, doborându-l. Ulterior, fostul fotbalist este luat din zonă și bărbatul care filme se ridică și se retrage.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri