Obiectiv îndeplinit. Victorie la limită pentru Dinamo în meciul contra Săgeata Năvodari

Data publicării:
dinamo 1

Dinamo a făcut un joc destul de slab în deplasarea cu Săgeata Navodari, dar şi-a atins scopul şi a plecat cu trei puncte de la Constanţa. Nou-promovata a avut primele ocazii ale întâlnirii.

Alexandru Grigoraş şi Vezan au trecut pe lângă deschiderea scorului. Dinamo a răspuns prin Dragoş Grigore, al cărui out din lovitură liberă a fost respins greu de Pogacici.

Marea speranţă a echipei lui Stoican, Dorin Rotariu, a încercat în partea a doua să facă diferenţa: mingea a sărit cu noroc la Curtean, care a marcat unicul gol al întâlnirii.

Săgeata a terminat meciul în zece oameni, dupa eliminarea lui Mera. Până la final, Cătălin Munteanu şi Curtean au mai semnat câte o şansa de gol.

Nu cred că nu a fost un joc strălucit al nostru, suntem foarte fericiţi pentru această victorie”, a declarat Alex Curtean. „La final e bine 1-0. Ar fi bine să câştigi cu 4-0, dar echipa aceasta este în formare”, a argumentat jucătorul dinamovist.

Ştiam că o să ne aştepte o partidă dificilă până în momentul în care vom marca. Am făcut-o până la urmă şi am obţinut victoria”, se bucură antrenorul Flavius Stoican.

Victoria îi menţine pe dinamovişti pe locul 6 în Liga I, la cinci puncte distanţă de poziţiile ce duc în cupele europene.

Meciul Săgeata Năvodari - Dinamo pe DigiSport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri