Un fotbalist algerian a murit în timpul meciului, după o lovitură puternică la cap

Data publicării:
Sofiane Loukar
Sofiane Loukar. Foto: Twitter

Sofiane Loukar, jucătorul echipei de fotbal MC Saida, din liga secundă a campionatului Algeriei, a decedat la doar 30 de ani, în timpul unui meci disputat sâmbătă, după o lovitură puternică la cap.

Fundaşul şi căpitanul lui Mouloudia Club Saida, care înfrunta formaţia ASM Oran, a suferit un traumatism cranian şi s-a prăbuşit pe gazonul stadionului Habib Boukeul din Oran, în urma unui duel aerian pentru balon cu un adversar, potrivit EFE, citat de Agerpres.

Incidentul a avut loc în minutul 26 al primei reprize a acestei partide, contând pentru etapa a 10-a a sezonului. După ce a primit îngrijiri medicale pentru traumatismul cranian, Sofiane Loukar a revenit pe teren, însă după zece minute fundaşul s-a prăbuşit din nou pe gazon, iar echipele medicale nu au reuşit să-i salveze viaţa, în ciuda eforturilor depuse.

Preşedintele Ligii profesioniste de fotbal din Algeria, Ali Malek, a fost şocat de această tragedie şi a transmis sincere condoleanţe familiei jucătorului decedat. Acesta a asigurat că în dosarul medical al lui Sofiane Loukar nu exista niciun element care să îi interzică practicarea fotbalului de performanţă.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri