Meci decisiv: CFR Cluj - Celtic Glasgow, în direct, la Digi Sport 1

Data publicării:
UEL_CFR_Cluj_Celtic

Digi Sport 1 transmite în DIRECT meciul CFR Cluj - Celtic Glasgow, joi, 12 decembrie, de la ora 19:55Clujenii mai au nevoie de un punct pentru a se califica în faza eliminatorie din UEFA Europa League. 

Partida va fi comentată de George Dobre şi Dan Ștefănescu, iar reporterii Paul Andone și Elsion Vaso vor transmite în direct, de la fața locului, care este atmosfera pe stadionul CFR Cluj. Discuțiile dinaintea meciului, la Euro Fotbal, vor fi conduse de realizatorul Radu Naum care îi va avea invitați în platou pe Narcis Răducan și Florin Bratu, iar concluziile întâlnirii dintre cele două echipe vor fi trase de realizatorul Vali Moraru, în studioul Euro Fotbal, care îi va avea invitaţi în emisiune pe Ilie Dumitrescu, Gabi Balint și Radu Paraschivescu.

Canalele Digi Sport vor transmite joi, în direct, și alte meciuri din cadrul UEFA Europa League, de la aceeași oră, 19:55. Dintre acestea, Rennes - Lazio, de pe Digi Sport 2, poate fi important în ecuația calificării echipei lui Dan Petrescu în primăvara europeană.

Meciurile pot fi văzute live și pe Digi.Online doar de către utilizatorii aflați pe teritoriul României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri