Live

CEL.ro își face marketplace, precum eMAG

Data publicării:
Foto: Shutterstock

CEL.ro, magazin online gestionat de compania Corsar Online, lansează începând cu luna martie a acestui an o platformă de tip marketplace.

FOTO: Shutterstock

Acest lucru presupune faptul ca utilizatorii pot cumpăra de pe CEL.ro produse comercializate de alți vânzători, potrivit wall-street.ro Comanda este preluată de site, însă produsul este livrat de magazinul partener, potrivit wall-street.ro.

Lansarea platformei marketplace este un proiect pe care echipa CEL.ro l-a creat pentru a veni în sprijinul clienților magazinului online, spun reprezentanții magazinului. Principalul obiectiv a fost acela de a le propune consumatorilor o gama variata de categorii si produse si de a le oferi o experiență completă în ceea ce priveste procesul de cumparare. Printre noile categorii adăugate se număra: fashion, home&deco, bricolaj si accesorii.

CEL.ro are peste 2 milioane de vizitatori unici, iar în platformă, pâna în prezent, sunt înscriși 200 de furnizori și listate peste 70.000 de produse.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum a reuşit un tânăr din Uzbekistan să dezvolte o afacere online de succes în România. „Un avantaj important este viteza internetului”

Pami Accessories, retailer online: Anul acesta am crescut cu 45% față de 2020 și am ajuns să avem și până la 100 de comenzi pe zi

eMAG „Deschide România”: Peste 2.000 de producători români, peste 570.000 de produse și vânzări de 30 de milioane de lei

Fulfilment by eMAG: tu te ocupi de creşterea afacerii, eMAG se ocupă de restul: depozitare, preluare comenzi, livrare

Partenerii noștri