Creatorul „Game of Thrones” a anunțat că va publica o nouă poveste

Data actualizării: Data publicării:
"Game Of Thrones" Season 4 New York Premiere - Arrivals
Foto: Gulliver/Getty Images

Scriitorul George RR Martin, creatorul ''Game of Thrones'', un adevărat rebel în ceea ce privește termenele de predare, a scris o nouă poveste din lumea fantastică a acestei saga, care poate fi acum precomandată.

"Game Of Thrones" Season 4 New York Premiere - Arrivals
Foto: Gulliver/Getty Images

Spre dezamăgirea fanilor lui și ai seriei, aceasta nu este, însă, îndelung așteptata ''Winds of Winter'', cea de-a șasea parte din saga ''Cântec de gheață și foc'' (A Song of Ice and Fire), ce stă la baza seriei TV ''Game of Thrones'' produsă de HBO, informează The Telegraph citatd e Agerpres. În schimb, povestea va fi o parte a ''Book of Swords'', ceea ce se anunță a fi o antologie de scurte scrieri, dintre care una îi aparține lui Martin.

Potrivit paginii de Amazon a ''Book of Swords'', unde se pot face precomenzi înainte de lansarea din luna octombrie a volumului, este vorba despre o carte ce cuprinde cincisprezece povești originale ce aduc ''un omagiu epocii de aur'' a fenomenului literaturii fantastice intitulat ''Sabie și vrăjitorie'' și care include o nouă narațiune a lui George R R Martin din lumea ''A Game of Thrones''.

Aceasta ar putea fi prima scriere a lui Martin tipărită în ultimii cinci ani, autorul publicând în ultima vreme numai pe blogul său câteva capitole dedicate fanilor săi din viitoarea carte ''Winds of Winter''.

Deși scriitorul american a anunțat că face progrese la scrierea celui de-al șaselea volum al celebrei serii, el a depășit cu mult termenul de predare a cărții. Aceasta trebuia să vadă lumina tiparului în 2015 și nici în prezent nu are o dată de apariție confirmată.

La începutul lunii trecute, autorul a anunțat că ''Winds of Winter'' ar putea ''ieși anul acesta'', deși a recunoscut că a ''crezut același lucru și anul trecut''.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri