Sari la conținut

Felix Baumgartner, primul om care a spart bariera sunetului sărind din stratosferă în 2012, vine în premieră în România!

Felix Baumgartner, primul om de pe Terra care a spart bariera sunetului în săritura sa din stratosferă din 2012, invita publicul român, în premieră, să redescopere drumul către leadership: “Cu toții avem limite, nu toți le acceptăm.” Intalnirea are loc pe 23 octombrie 2014, in Bucureşti, si se doreste o paralelă inedită între un stil de viață nerezonabil în fața limitelor și performanța în afaceri.

Conferința Enlightening, “Business Odyssey”, propune o agendă valoroasă, aducând în prim plan cele mai complexe scenarii de business, generând soluții nonconformiste pentru creșterea cifrelor de afaceri, cu speakeri de excepție. Alături de Felix Baumgartner, vor mai participa: Heather White - CEO, 2020 Communications Inc, Canada; Jean-François Fallacher - CEO, Orange România; Alex Găvan - Speaker Inspirațional și alpinist de altitudine extremă, România; Youssef Hautier - Managing Director, Sonic+Pay; Robert Murray - CEO, GPG Technical Services, Canada; Christopher Neesham - Psiholog Corporatist și Instructor, Australia; Cătălin Velescu - Managing Director, 3M România.

Focus tematic: strategii preventive de afaceri în contexte de piață imprevizibile; schimbarea organizațională; metode moderne de generare a performanței-record; managementul inteligent al oamenilor.

Cea de-a treia ediție a conferințelor de leadership Enlightening, Business Odyssey cu Felix Baumgartner, reprezintă dovada vie că noțiunea de imposibil nu există și că piața de evenimente din România evoluează de la an la an. Inițiativa de business de anul acesta reprezintă o reală provocare atât pentru echipa Marketing Insiders Group, cât și pentru toți cei care vor fi prezenți în sală. Va fi o experiență care va rămâne și va schimba paradigme” afirmă Mădălina Vilău - CEO, Marketing Insiders Group.

O conferință nu iți poate da nimic, oricine ar fi invitat să vorbească. Tu ești cel care decide, în ultimă instanță, valoarea cu care rămâi din această experiență. Iar această valoare devine parte din leadership-ul tău personal, din modul în care te găsești pe tine însuți și contribui autentic la viața celorlalți” spune Alex Găvan - Speaker Inspirațional și alpinist de altitudine extremă.

Agenda evenimentului poate fi consultată AICI

Partenerii media strategici ai evenimentului sunt reprezentați de DIGI24.

Pentru mai multe informații vizitați www.conference-arena.com.