O nouă gafă în serialul „Game of Thrones”. Alte obiecte uitate în cadru, în ultimul episod

Data actualizării: Data publicării:
gafa got finala

Mai multe sticle de apă au fost uitate în cadru la filmările pentru ultimul episod al superproducţiei „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, difuzat de postul de televiziune HBO duminică seară, potrivit theverge.com.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sticlele de apă au apărut în mai multe cadre din ultimul episod, pe parcursul unor minute bune. Primul cadru a fost difuzat la minutul 46.19, o altă sticlă putând fi văzută câteva minute mai târziu. O sticlă este plasată chiar în spatele unui picior al personajului Samwell Tarly, potrivit Mediafax.

În urmă cu o săptămână o altă gafă a devenit virală pe rețelele de socializare.  Jaime Lannister, care și-a pierdut mâna în sezonul 3 al serialului, în imaginile de promovare pentru penultimul episod, Jaime își îmbrățișează sora cu ambele mâini.

În episodul al patrulea din ultimul sezon, un pahar de Starbucks a apărut în una dintre secvenţe și a iscat un adevărat fenomen pe paginile de socializare, iar întrebarea fanilor este: a fost o gafă sau face parte din promovarea serialului?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri