Sari la conținut

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Prezidențiabilii îi cer lui Victor Ponta să se retragă din cursa pentru Cotroceni

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Solicit retragerea lui Ponta din competiția pentru președinția României. A doua solicitare este aceea de a demisiona din funcția de premier al României, solicit de asemenea sesizarea organelor de anchetă”, a spus Elena Udrea.

Ea a mai cerut demisia și dizolvarea comisiilor de control SIE din Parlament și înființarea a două comisii de anchetă parlamentare pe acest subiect.

Reacția SIE în scandalul ofițerului acoperit

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Domnule Ponta, ce alte lucruri ați mai ascuns în CV-ul dumneavoastră? Președintele nu poate să fie un politician mincinos, duplicitar și manevrat”, a fost reacția lui Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Și Monica Macovei a cerut demisia lui Victor Ponta din funcția de premier și retragerea candidaturii acestuia la Președinție.

Teodor Meleșcanu: Traian Băsescu este singurul președinte care a solicitat liste cu ofițeri acoperiți

Ca să fie clar pentru toată lumea, el a încălcat Constituția. Practic nu avea voie să fie și spion, a știut că o face, a făcut-o în mod conștient, trebuie să ne punem întrebări și cu privire la cei de la SIE, cine știa și dacă știau șefii SIE”, a spus ea.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Preşedintele nu a găsit un moment mai potrivit decât în timpul campaniei electorale să facă niște declarații pe care eu le pun în categoria golăniilor marca Băsescu”, a fost, în schimb, reacția lui Călin Popescu Tăriceanu.