2.000 de bucureșteni au rămas fără gaze după o avarie provocată de muncitori ai Apa Nova

Data actualizării: Data publicării:
flacără la aragaz
Consumul de gaze din UE a scăzut cu 19% în perioada august 2022-ianuarie 2023. Foto: Profimedia Images

Peste 2.000 de bucureșteni din sectorul 5 au rămas fără gaze încă de marți după-amiază. Avaria a fost provocat de o echipă de muncitori care lucrau la rețeaua de canalizare.

Sunt afectați atât cei care locuiesc în zonă, cât și mai multe instituții și firme. Alimentarea cu gaze se va relua în cursul zilei de astăzi.

În cazul în care simt miros de gaze, oamenii trebuie să aerisească imediat încăperea, să nu folosească aparatele electrocasnice sau întrerupătoarele şi să închidă robinetul de alimentare cu gaze.

"Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuţie a gazelor naturale de către reprezentanţii Apa Nova (Aviprod) ce efectuau o lucrare de intervenţie în reţeaua de canalizare din strada dr. Mihail Obedenaru-Gheorghe, din sectorul 5 al municipiului Bucureşti, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în respectiva zonă astăzi, 31 ianuarie 2023, începând cu ora 15:30", a transmis, marţi seară, Distrigaz Sud Reţele.

Ca urmare, sunt afectaţi 2.138 de clienţi casnici şi non-casnici din municipiul Bucureşti, aflaţi pe străzile: Victor Babes, Dr. Clunet, Dr. Dimitrie Draghiescu, Eroilor, Dr. Panait Iatropol, Independenţei, Dr. Mihail Mirinescu, Dr. Obedenaru-Gheorghe Mihail, Dr. Louis Pasteur, Sfantul Elefterie, Dr. Nicolae Staicovici, Dr. Grigore Taranu, Dr. Florea Teodorescu şi Dr. Nicolae Tomescu.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri