Un elev de la Liceul Militar din Alba Iulia a murit după ce s-a aruncat de la etajul 4 al internatului. A lăsat un bilet de adio

Data actualizării: Data publicării:
captura digi
Foto: Captură foto Digi24

Un elev, în vârstă de 15 ani, de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a murit, joi, după ce a căzut de la etajul 4 al internatului în care era cazat. Principala ipoteză este că ar fi recurs la un gest extrem pentru că anchetatorii au găsit inclusiv un bilet de adio în camera acestuia.

Mihai Vălușescu, jurnalist Digi24: „Incidentul s-a petrecut la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. E vorba de un tânăr de 15 ani care era elev acolo. Oamenii l-au descoperit pe elev în curtea acestei instituții de învățământ și au sunat la 112. La fața locului au ajuns cei de la ambulanță și au încercat să-i aplice manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul.

Potrivit jurnaliștilor din presa locală, elevul a fost prezent la apelul de dimineață care se face în acea unitate de învățământ, era în haine militare, mai apoi s-a dus în cameră și s-ar fi schimbat în haine civile. De la acest moment până la cel în care a fost descoperit fără viață în curtea instituției a durat destul de puțin timp”.

Polițiștii au percheziționat camera elevului din internatul în care era cazat și au găsit un bilet de adio adresat familiei. Sinuciderea rămâne însă doar o ipoteză, iar polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri