Tânăr reținut de polițiști după ce a fost tras pe dreapta în trafic, pentru un control de rutină

Data publicării:
mana de barbat cu permisul si documentele masinii
Tânărul de 21 de ani a fost oprit în trafic de polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un tânăr de 21 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce a fost tras pe dreapta în trafic, pentru un control de rutină. Când i-au cerut documentele, agenții au constatat că șoferul avea permisul de conducere suspendat. Mai mult, mașina avea numerele de înmatriculare false, iar în urma testării, a reieșit că bărbatul ar fi consumat substanțe interzise, scrie Ziarul Unirea.

Bărbatul de 21 de ani a fost oprit în trafic marți dimineața, în jurul orei 10:15, pe o stradă din Alba Iulia.

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, plăcuțele de înmatriculare ale autovehiculului erau retrase din luna ianuarie 2024, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe acesta aparțineau unui alt autoturism", au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Totodată, în urma testării șoferului, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

"Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise", spun polițiștii.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, punerea în circulație a unui autovehicul ale cărei plăcuțe de înmatriculare au fost retrase și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri