Tăriceanu, despre cazul de la Baia de Aramă: Cu adevărat am ajuns republica procurorilor

Data publicării:
Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului
Foto: InquamPhotos/George Călin

Călin Popescu Tăriceanu a scris, duminică, pe Facebook, cu privire la cazul fetiţei din Baia de Aramă adoptată de o familia de români din Statele Unite. Preşedintele Senatului se declară „stupefiat” şi „emoţionat” de „drama micuţei Sorina” şi afirmă că „am ajuns cu adevărat republica procurorilor”.

Tăriceanu dă vina pe „republica procurorilor” pentru cele întâmplate la Baia de Aramă vineri şi spune că ştie, ca părinte, „ce înseamnă delicateţea unui suflet de copil”. 

„Cu adevărat am ajuns republica procurorilor, nimeni nu mai poate tăgădui asta, o dată ce nimic nu se mai face sub soare fără generoasa participare și contribuție a colegilor lui Lazăr, Portocală ori Kovesi”, a declarat Tăriceanu referindu-se la cazul fetiţei de 8 ani. 

„Oare ne întoarcem în timp la vremurile când și maternitățile erau supravegheate de procurori? Oare vin vremurile când procurori delegați vor asista la cursurile școlare, în clase, pentru a se asigura că se respectă la virgulă programa școlară? A ajuns procurorul „omul providențial” care, împreună cu omniprezenții mascați, salvează patria?”, concluzionează Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri