Un bărbat fără permis a furat noaptea un microbuz oprit în autogara din Tecuci

Data actualizării: Data publicării:
microbuz in autogara
Un bărbat fără permis a furat noaptea un microbuz oprit în autogara din Tecuci. FOTO: captura google maps

Un bărbat care nu avea permis de conducere este suspectat că a furat în timpul nopții un microbuz oprit într-o autogară din Tecuci. Bărbatul a fost reţinut.

"Au fost mobilizate toate echipajele de poliţie în vederea identificării acestui microbuz, iar la scurt timp, pe varianta ocolitoare a municipiului Tecuci, în apropierea de DE 58, acest autovehicul a fost găsit abandonat. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti în zona respectivă, la o distanţă de circa 300 de metri a fost depistată persoana bănuită de comiterea acestei fapte de furt, un bărbat cu vârsta de 36 de ani, din satul Malu Alb, comuna Drăgăneşti, judeţul Galaţi, care se deplasa pe jos către localitatea Cosmeşti, în afara părţii carosabile", se arată într-un comunicat transmis de IPJ Galaţi.

Suspectul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat că era beat. În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul de 36 de ani nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

"Microbuzul sustras aparţine unei firme de profil pentru transport persoane, iar la momentul comiterii faptei, acesta era neasigurat, cu cheile în contact iar în interior nu se afla nicio persoană", precizează IPJ Galaţi.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, scrie Agerpres. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri