Video&Foto Autoturism prăbușit pe calea ferată, la Predeal. Trenul Brașov-București a fost oprit pe traseu, alte patru au fost redirecționate

Data publicării:
tren prabusit pe calea ferata predeal
Sursa foto: brasov.net

Trafic feroviar parțial blocat în zona Predeal, miercuri la prânz, după ce un tânăr a plonjat cu mașina direct pe liniile de cale ferată. În autoturism se afla doar șoferul de 22 de ani, care a fost transportat la spital. Trenul Regio 3002 Brașov-București Nord, în fața căruia se află autoturismul prăbușit, va staționa până la eliberarea liniei de cale ferată, în timp ce alte 4 trenuri InterRegio au fost deja redirecționate pe firul II, anunță CFR.

Tânărul de 22 de ani, care circula cu mașina prin orașul Predeal, a pierdut controlul volanului, a derapat și a căzut de pe un pod, direct pe liniile de cale ferată.

Imedial după apelul la 112, la locul accidentului au ajuns un echipaj SMURD și o autospecială cu apă și spumă, scrie Brasov.net. Tânărul era singur în mașină, spun polițiștii, și, pentru că era rănit, a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brașov.

Din cauza autoturismului prăbușit pe calea ferată, traficul feroviar a fost oprit pe firul I de circulație, între Predeal și Timișu de Sus. Este și motivul pentru care trenul Regio 3002 Brașov–București Nord, care a plecat la ora 11:11 din Brașov, va ajunge cu întârziere la destinație.

"La fața locului s-a deplasat deja personalul de specialitate al SRCF Brașov pentru a asigura suportul tehnic necesar echipelor de intervenție ISU. Menționăm faptul că, trenul R 3002, în fața căruia se află autoturismul prăbușit, va staționa până la eliberarea liniei CF, iar alte patru trenuri - IR 11534, IR 1623, IR 11633 și IR 11031 - sunt redirecționate să circule pe firul II. Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar și echipele de intervenție ISU acționează deja la locul accidentului, traficul feroviar pe firul I urmând a fi redeschis imediat ce condițiile de siguranță vor permite tranzitarea zonei respective", a transmis Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

Sursa foto: brasov.net
Sursa foto: brasov.net

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri