Brandul Marks & Spencer își continuă activitatea în România prin partenerul în francize Voici la Mode

Data actualizării: Data publicării:
magazin marks and spencer
FOTO: Shutterstock

Acordul dintre M&S și Voici La Mode Group pentru achiziționarea francizei Marks & Spencer România a intrat în vigoare începând cu data de 19 septembrie. Voici La Mode Group a acceptat să preia trei magazine Marks & Spencer din Băneasa Shopping City, Plaza Romania și București Mall.

magazin marks and spencer
FOTO: Shutterstock

Grupul Voici La Mode a preluat trei magazine Marks & Spencer în primăvara acestui an, magazine aflate în Plaza România, Bucureşti Mall şi Feeria (Băneasa Shopping City). 

Marks & Spencer nu a reuşit să găsească o alternativă viabilă pentru celelalte trei magazine aflate în Iaşi, Mega Mall Bucureşti şi City Park Constanţa, prin urmare M&S a luat hotărârea de a închide aceste magazine în această toamnă.

„Planul nostru de afaceri include preluarea a trei magazine M&S şi deschiderea de noi magazine M&S în locaţii premium. Ne vom concentra eforturile astfel încât Marks & Spencer să redevină destinaţia preferată pentru achiziţia de produse de înaltă calitate şi valoare în România”, a declarat directorul general al Grupului Voici La Mode, Artemis Antoniadou.

Marks & Spencer a fost înfiinţată în 1884 şi a intrat pe piaţa din România în 2000.

Grupul Voici La Mode lucrează în parteneriat cu Marks & Spencer din anul 1960 şi operează patru magazine în sistem de franciză M&S în Nicosia, Cipru. Grupul intenţionează să aducă şi alte mărci internaţionale pe piaţa românească.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri