Companii

Digi 24 îți spune ultimele noutăți despe companii românești și străine, investitori, evoluția diverselor piețe, firme mari sau mici, companii noi sau falimentare. Află tot ce te intereseaz despre legile care pot afecta persoanele juridice și știri despre oameni de afaceri.

shutterstock_516588280

Ce fac românii când rămân fără bani?

Un studiu realizat în octombrie 2016 de firma KRUK în Polonia, România, Cehia, Slovacia, Germania, Italia și Spania a reliefat asemănări, dar și diferențe între populațiile țărilor menționate privind...

Cladire Siemens online

Conflict între Siemens și Rusia

Grupul german Siemens se va retrage din compania mixtă rusă Interautomatika, în urma scandalului în care patru turbine pe gaze vândute pentru a fi folosite în Rusia au ajuns de fapt în Crimeea.

un bec aprins in intuneric

Unde dispar banii de investiții ai Electrica

În loc de investiții în extinderea rețelei de alimentare cu electricitate în mediul rural sau de achiziții în țările vecine, Electrica SA, companie ce are cel mai mare acționar statul român, a...

festival_34569500

Mall de 70 de milioane de euro în Sibiu

Primavera Development, companie controlată de familia Tănăsoiu, care a construit mai multe proiecte imobiliare în Bucureşti, a primit avizele de construcţie pentru mallul Festival din Sibiu.

platforma

Se naște o nouă categorie de bugetari de lux

Salariile personalului unei autorități de supraveghere din România vor putea ajunge și la 10.000 de euro pe lună în urma reorganizării acestei autorități, potrivit unui proiect de act normativ.

Curs Valutar

1 CHF = 5.0843

1 EUR = 4.9763

1 GBP = 5.8067

1 USD = 4.6386

Vremea

București Băneasa
12°C
Presiune
751mmHg
Vânt
1m/s
Prognoza detaliată