Companii

Digi 24 îți spune ultimele noutăți despe companii românești și străine, investitori, evoluția diverselor piețe, firme mari sau mici, companii noi sau falimentare. Află tot ce te interesează despre legile care pot afecta persoanele juridice și știri despre oameni de afaceri.

cele-mai-mari-salarii-din-it-companiile-pentru-care-sa-lucrezi-google-e-abia-pe-locul-4_size1

2016-2017: Topul creșterilor salariale pe domenii

În anumite sectoare ale economiei creșterea salariilor nete a depășit o treime în ultimul an, potrivit datelor prezentate marți de către Institutul Național de Statistică. Există însă și sectoare...

kaufland4

Premieră: Hipermarket deschis într-un cort

O rețea importantă de hipermarketuri din România s-a gândit să vină în sprijinul turiștilor aflați în stațiuni. A deschis într-un cort un magazin care va funcționa pe perioada sezonului turistic.

24_img-next-day-national

eMAG a cumpărat o companie de curierat

Antreprenorul Octavian Bădescu şi-a vândut acţiunile la compania de curierat Sameday Courier către eMAG, cel mai mare retailer online din România, care a devenit astfel acţionarul majoritar al...

romatsa FB

Ce revendicări au greviștii ROMATSA

Sindicatul ROMATSA care a anunțat o grevă generală pentru data de 30 mai are o listă cu 50 de revendicări, majoritatea nesoluționate în discuțiile cu managementul regiei de dirijare a traficului.

Curs Valutar

1 CHF = 5.0964

1 EUR = 4.9764

1 GBP = 5.818

1 USD = 4.65

Vremea

București Băneasa
11°C
Presiune
749mmHg
Vânt
1m/s
Prognoza detaliată