Mesajul emoționant al familiei regale suedeze la moartea lui Avicii

Data actualizării: Data publicării:
Alternative View: Wedding Of Prince Carl Philip Of Sweden And Sofia Hellqvist
STOCKHOLM, SWEDEN - JUNE 13: (EDITORS NOTE: This image has been converted into black and white) Crowds gather prior the wedding cortege following the wedding ceremony of Prince Carl Philip of Sweden and Princess Sofia of Sweden on June 13, 2015 in Stockholm, Sweden. (Photo by Ian Gavan/Getty Images)

Moartea DJ-ului Avicii a afectat profund și familia regală suedeză, în special pe prințul Carl Philip și pe prințesa Sofia, la nunta cărora a mixat celebrul muzician. 

Banquet: Wedding Of Prince Carl Philip Of Sweden And Sofia Hellqvist
Foto: Guliver /Getty Images

„A făcut nunta noastră de neuitat”, declară cuplul într-un comunicat citat de presa suedeză. Superstarul suedez avea o relație strânsă cu prințul Carl Philip și prințesa Sofia, la nunta cărora a fost prezent, în iunie 2015.

La rândul lor, regele Carl Gustaf și regina Silvia au fost informați vineri seara de moartea artistului, poate cel mai cunoscut suedez de la Abba încoace.

„Cu multă tristețe am primit vestea că Tim Bergling s-a stins din viață. Suntem recunoscători că l-am cunoscut și l-am admirat ca artist și ca persoană. A făcut nunta noastră de neuitat cu muzica lui minunată. Transmitem familiei sale cele mai calde gânduri”, a transmis cuplul princiar suedez.

Tim Bergling fusese, la rândul lui, încântat de nuntă. „Mulțumesc foarte mult pentru experiența minunată și pentru că am asistat la un eveniment așa de special. Felicitări prințului Carl Philip și prințesei Sofia. Vă doresc numai bine”, scria Avicii pe contul său de Instagram.

Vestea că Tim Bergling a fost găsit mort în capitala Omanului, unde se afla în vacanță, a șocat întreaga lume. De la artiști, celebrități, fani și până la politicieni, toată lumea transmite mesaje în care își exprimă tristețea.

În Suedia, cluburile au păstrat azi-noapte momente de reculegere în memoria artistului.

Cauza morții lui încă nu este cunoscută, urmează autopsia. Presa tabloidă a scris că se confrunta cu probleme de sănătate din cauza consumului de alcool, iar după retragerea sa, în 2016, avea momente de anxietate. Totuși, în ceea ce par a fi ultimele fotografii cu artistul, surprinse în Oman, unde se afla în vacanță, Avicii părea să se simtă bine. Ministerul de Externe din Suedia a anunțat că a fost înștiințat de moartea unui cetățean suedez în Oman și se va ocupa de repatriere.

Familia este extrem de îndurerată și a cerut presei discreție și decență. Mama lui Avicii este o actriță foarte populară în Suedia, Anki Lidén.

Citiți și: Moartea lui Avicii rămâne învăluită în mister

Industria muzicală, devastată de moartea lui Avicii

 Ultima fotografie cu Avicii

 UNTOLD. 55.000 de spectatori la Avicii. Emil Boc: „Fetele mele m-au dopat cu muzica lui”

Artiști celebri a căror dispariție a marcat lumea muzicii în ultimul an

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri