Văduva baschetbalistului Kobe Bryant spune că a aflat de moartea acestuia de pe rețelele sociale: „Am primit notificări pe telefon”

Data actualizării: Data publicării:
profimedia-0090632213
Foto: Profimedia Images

Vanessa Bryant, soția legendarului baschetbalist Kobe Bryant, a mărturisit în instanță că a aflat despre moartea acestuia din postările de pe rețelele sociale, cu câteva ore înainte să fie contactată de autorități, scrie CNN.

Fostul mare jucător al echipei Los Angeles Lakers, una dintre fiicele sale, în vârstă de 13 ani, și alte 7 persoane au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în statul California, pe 26 ianuarie 2020. Aceștia mergeau la un meci de baschet când a avut loc tragedia.

„Eram cu telefonul în mână, deoarece încercam, evident, să îmi contactez soțul, când am primit notificări pe telefon care spuneau <<Odihnește-te în pace, Kobe>>”, a declarat Vanessa Bryant, în data de 12 octombrie.

Totodată, mărturiile din instanță ale Vanessei arată că, în ziua accidentului, autoritățile au refuzat în repetate rânduri să-i spună care era starea celor doi membri ai familiei. Într-un final, șeriful a contactat-o personal și a informat-o de moartea soțului și a fiicei sale.

Văduva baschetbalistului a depus mărturie împotriva Departamentului Șerifului din Los Angeles și împotriva pompierilor, după ce mai multe fotografii de la locul accidentului, în care ar fi apărut și trupul neînsuflețit al lui Kobe și cel al fiicei sale, au ajuns în spațiul public.

„Nu cred că este corect că sunt astăzi aici și că trebuie să lupt pentru responsabilizarea autorităților. Nimeni nu ar trebui să îndure o astfel de durere. Faptul că aceste fotografii au fost făcute publice nu este în regulă”, se arată în mărturia acesteia, potrivit CNN.

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri