Europa

Citește știri importante din Europa. află primul informații noi și interesante din țările de pe continentul nostru. Digi24 îți oferă știri de actualitate, politică, social. economie și magazin, noutățile importante din Europa.

politie spania

Alertă teroristă în Spania

Alertă teroristă în Spania, după ce Oficiul European de Poliţie, Europol, a avertizat în legătură cu posibilitatea producerii unui atentat terorist în perioada imediat următoare.

vulcann

VIDEO. Vulcanul Stromboli a erupt

Vulcanul Stromboli, situat aproape de partea de nord a insulei Sicilia, a început să erupă. Râurile de lavă au ajuns până în mare, în regiunea Sciara.

kiev piata independentei

Incidente în Piața Independenței din Kiev

Autorităţile locale au început curăţarea zonei de baricadele ridicate încă din noiembrie anul trecut. Cei care au mai rămas au dat foc la cauciucuri şi au refuzat să părăsească zona.

ukrrr

NATO: Rusia ar putea trimite trupe în Ucraina

NATO acuză Rusia că a adus la graniţa cu Ucraina 20.000 de soldaţi, care ar putea invada această ţară sub pretextul unei misiuni umanitare. Anunţul vine în condiţiile în care armata ucraineană pare...

Coliziune între două trenuri în Germania

Cel puţin 35 de oameni au fost răniţi, vineri seară, în urma unei coliziuni între un tren de pasageri şi un marfar, în apropiere de gara din Mannheim, din sudul Germaniei. Patru victime se află în...

Curs Valutar

1 CHF = 5.037

1 EUR = 4.9748

1 GBP = 5.8147

1 USD = 4.5777

Vremea

București Băneasa
22°C
Presiune
754mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată