Steliștii, motivați cu un clip în care atletul Derek Redmond a terminat cursa accidentat

Data publicării:
22022013 20emotie 20steaua-50962

Laurentiu Reghecampf a apelat la partea emoţională a jucătorilor săi pentru a-i motiva înaintea meciului cu Ajax. Antrenorul l-a dat ca exemplu pe atletul Derek Redmond, care, la Jocurile Olimpice din 1992, a terminat cursa de 400 de metri, deşi era accidentat. Imaginile au făcut înconjurul lumii, iar clipul motivational a intrat în istorie.

„Ne-a făcut mister să plângem, cel puţin pe mine, înainte de meci ne-a arătat un videoclip care a fost pentru mine foarte emoţionant”, a spus Iasmin Latovlevici.

„A fost un filmuleţ pe care eu l-am ales împreună cu colaboratorii mei şi care eu am considerat că-i va ajuta pe jucători şi am reuşit”, a spus Reghecampf.

Nu doar clipul ales de Reghecampf i-a făcut pe roș-albaștri să nu cedeze. Jucătorii i-au dedicat calificarea din dubla cu Ajax si unuia dintre stelistii care care trece din momente grele, dar nu renunta sa lupte.

„Ne-am gândit doar la Mihăiţă Neşu, după cum vedeţi, era scris şi pe tricouri numele lui cu fundaţia şi suntem aproape de el”, a spus Latovlevici.

Şi alţi stelişti, în frunte cu Raul Rusescu au ţinut să îi dedice victoria lui Mihăiţă Neşu.

Urmăriți performanța lui Derek Redmond:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri