ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Fost şef ANRE fugit din România, arestat în Ungaria

Olosz Gergely FB

Fostul preşedinte al ANRE şi fost senator UDMR Olosz Gergely, fugit din România de aproape patru ani, a fost arestat în Ungaria. Gergely era dat în urmărire din 2015, după ce a fost arestat preventiv...

Sănătatea în bucate. Chiftele de fenicul

chifele sib

Superalimentele există şi sunt la îndemâna tuturor, dacă ştim unde să le căutam şi cum să le folosim. Marius Tudosiei a ales dintre acestea feniculul, considerat atât aliment cât şi plantă medicinală.

Tăriceanu: Ordonanţa 114 este în chinurile refacerii

180327_tariceanu_CENTENAR_12_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedinte al Senatului, a declarat, vineri, la Galaţi că Ordonanţa 114 "este în chinurile refacerii", în sensul că se lucrează la modificarea acesteia, forma...

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,09%

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la 3,09%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Naţională a României.