Live

CpF i-a dat afară pe reporteri de la conferința de presă în care se plângeau că punctul lor de vedere nu este mediatizat

Data publicării:

Reprezentanții Coaliției pentru Familie i-au scos pe reporterii Vice și Mediafax de la conferința de presă în care susțineau că presa nu le mediatizează suficient punctul de vedere cu privire la referendum.

Doi jurnaliști de la Vice și unul de la Mediafax au fost rugați să părăsească sala, apoi amenințați cu sesizări la CNA și cu chemarea Poliției. Asta în timp ce subiectul conferinței de presă era: „Presa nu e implicată în dezbaterea pe referendum”.

„Pune mâna pe mine măcar cu milă, că doar ești creștin”, îi spune Mircea Ioan Topoleanu Ciocolatescu domnului de la Coaliția pentru Familie care îl scoate afară din sală în timp ce transmitea live. Cu câteva minute înainte fusese dată afară și Adina Florea, care nu scosese niciun cuvânt.

Dat afară a fost și un reporter de la Mediafax care a pus întrebări în timpul discursului organizatorilor. Asta s-a întâmplat la conferința organizată de CpF ca să se plângă că mesajele lor nu sunt mediatizate.

P.S. „Să știți că putem chema organele de poliție”, spune doamna de la pupitru, la un moment dat. Da! Asta e calea să te vezi la TV mai des, să ameninți jurnaliștii vocali și incomozi cu Poliția”, a scris Andreea Pocotilă, de la Vice, pe pagina sa de Facebook.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Reporterii unei televiziuni din Coreea de Sud, despre România: „Cinci țări într-una singură”. Ce i-a impresionat cel mai mult

Grefiera din SUA care a făcut campanie în România împotriva căsătoriilor gay și-a pierdut funcția

13 parlamentari au depus plângere împotriva Papaya Advertising pentru clipul „Copiii referendumului”

Dragnea ar dori eliminarea pragului la referendum. Prima reacție a liderului PSD după eșecul de duminică

Partenerii noștri