Live

Florin Cîțu: Păstrăm obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de români până la finalul lui septembrie

Data actualizării: Data publicării:
Premierul Florin Cîțu. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Campania de vaccinare merge bine, afirmă premierul Florin Cîţu, într-o postare pe Facebook. Cîțu a menţionat că se păstrează obiectivul ca 10,4 milioane de români să fie vaccinaţi, cu ambele doze, până la sfârşitul lunii septembrie.

"Campania de vaccinare merge bine. Toate ţările depind de numărul de doze de vaccin. Totuşi, datele arată clar că România este printre ţările care au pregătit foarte bine această campanie. Continuăm în acelaşi ritm şi păstrăm obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de români, cu ambele doze, până la sfârşitul lui septembrie şi cel puţin 1,2 milioane români, cu ambele doze, până la 29 martie", a scris Cîţu, sămbătă, pe Facebook.

Prim-ministrul a subliniat importanţa respectării "peste tot şi tot timpul" a regulilor de protecţie anti-coronavirus, arătând că doar în acest mod s-a redus numărul de infectări.

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat cu prima doză de vaccin anti-Covid sâmbăta trecută, la Spitalul Militar Carol Davila din Capitală. 

Editor : A.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cîțu, după ruperea Alianței PSD-PNL la București: „E nevoie de un candidat de calibru și de la PNL nu poate fi decât Ciucă”

Cum au crescut acțiunile companiei Gabriel Resources de la începutul lunii februarie

Șefii PNL au discutat despre ieșirea de la guvernare. Blaga: „Se rupe hamul ori moare calul”

Cîțu, despre contribuția la sănătate: Ciolacu a dat ordin să fie oprit cu orice preț. Socialiștii vor să plătiți taxe mai multe

Partenerii noștri