Live

Adrian Zuckerman, propus de Trump pentru postul de ambasador în România: Pericolul Rusiei nu poate fi subestimat

Data actualizării: Data publicării:
Adrian Zuckerman. Captură video

Adrian Zuckerman, propus de Donald Trump pentru postul de ambasador în România, a fost audiat joi de Comisia pentru relații Externe a Senatului american. 

În declarația sa, susținută în fața senatorilor americani, și citată de G4Media, el a spus că ”România trebuie să continue lupta împotriva corupției, să creeze un mediu mai prietenos pentru afaceri, să investească în infrastructură, sănătate și educație și să întărească administrația publică”. 

”Dacă voi fi confirmat, voi oferi susținerea mea pentru eforturile luptei anticorupție. (...) Mai sunt multe de făcut pentru susținerea și încurajarea instituțiilor democratice. Pericolul Rusiei care țintește destabilizarea democrațiilor din Europa, din interior și din exterior, este substanțial și nu poate fi subestimat. Sunt convins că, dacă există o conducere americană proactivă, cu asistență și prietenie, România va învinge aceste provocări”, a spus avocatul nominalizat de Donald Trump. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Blinken: Un atac israelian asupra orașului Rafah ar provoca pagube „dincolo de ceea ce este acceptabil”

SUA au testat un avion autonom, cu inteligență artificială. În unele scenarii, s-a descurcat mai bine decât avioanele cu piloți umani

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Rusia susține iar că a doborât rachete americane de tip ATACMS deasupra Crimeei ocupate

Partenerii noștri