Live

Ciolacu, discuții cu comisarul european pentru economie: Guvernanții n-au înțeles că banii din PNRR nu sunt pentru clientela politică

Data publicării:
Marcel Ciolacu a discutat online cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie. Foto: Facebook

Marcel Ciolacu a avut marți o discuție online cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie, tema principală fiind „salvarea Planului Național de Redresare și Reziliență”. Liderul PSD consideră că lucrurile „arată rău” și crede că „premierul Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles”.

„Am discutat astăzi cu Paolo Gentiloni, Comisarul european pentru economie, despre cum putem salva Planul Național de Redresare și Reziliență. Spre deosebire de Guvernul României, Comisia Europeană a înțeles importanța dialogului cu Partidul Social Democrat. La cât de rău arată acum lucrurile, premierul Cîțu se va întoarce din nou cu mâna goală de la Bruxelles. În timp ce majoritatea statelor și-au trimis planurile naționale Comisiei Europene, PNL și USR nu respectă nici măcar regulile de bază cerute de CE. Guvernanții încă n-au înțeles că acești bani sunt pentru dezvoltarea României și nu pentru alimentarea clientelei politice înainte de alegerile lor interne”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

„Îi mulțumesc comisarului Gentiloni pentru dialogul constructiv și mai ales pentru reiterarea sprijinului Comisiei Europene privind necesitatea unui dialog aprofundat cu toate forțele politice, cu sindicatele, patronatele și societatea civilă pe tema PNRR”, a mai scris liderul PSD.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mesajul lui Ciolacu de Ziua Libertății Presei: Avem în mass-media un partener ferm de partea adevărului

Vor reuși soluțiile Macron să scoată Europa din declin?

Economia Iranului e un dezastru după decenii de sancțiuni, iar Rusia ar putea avea aceeași soartă: „Un avertisment pentru Putin”

Ciolacu şi Firea au mers de 1 Mai la depoul Dudeşti din Capitală și le-au vorbit angajaților STB despre creșterea salariilor

Partenerii noștri