Live

Cristina Țopescu i-a luat apărarea lui Tudor Chirilă, după incidentul în care acesta a pălmuit un bărbat care i-a jignit tatăl

Data publicării:
FOTO; Facebook/ Cristina Țopescu

Jurnalista Cristina Ţopescu este de partea artistului Tudor Chirilă după incidentul în care acesta a pălmuit un bărbat care i-a jignit tatăl. Chirilă a explicat pe Facebook cum şi-a pierdut cumpătul când necunoscutul l-a provocat cu injurii şi miniciuni despre regretatul Ioan Chirilă. Cristina Ţopescu a transmis tot pe reţeaua de socializare că şi ea ar reacţiona la fel într-o situaţie similară.

„Asta cu tatăl meu am auzit-o şi eu pe Facebook de multe ori. Dacă l-aş avea în faţă pe cel care îndrăzneşte să facă vreo referire la tatăl meu, recunosc aici, public, că i-aş trage câte palme aş putea eu. Dacă aş fi bărbat, s-ar lăsa cu pumni. Recunosc, îmi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinţi, nu îngeri, nu putem întoarce celălalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele", a notat fiica lui Cristian Ţopescu.

Tudor Chirilă a fost implicat miercuri într-o altercaţie în zona centrală a Capitalei, bărbatul cu care a avut disputa solicitând intervenţia poliţiei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nicușor Dan, după ce Tudor Chirilă s-a plâns de gălăgia din Herăstrău: Se vor schimba lucrurile cu noua conducere a Poliţiei Locale

Delia, Carla's Dreams, Tudor Chirilă cer Guvernului să ajute toți artiștii și personalul tehnic. “O industrie care este în agonie acum"

Klaus Iohannis a trimis o coroană de flori pentru Cristina Țopescu

Cristina Ţopescu va fi incinerată la Crematoriul Vitan Bârzeşti

Partenerii noștri