Live

Pedeapsa primită de tânăra care s-a urcat beată într-un avion britanic și a încercat să-l deturneze

Data publicării:

Pasagera care a provocat panică la bordul unui avion britanic după ce a încercat să intre în cabina piloților și să deturneze aeronava și-a aflat pedeapsa.

Chloe Haines, 26 de ani, a fost condamnată miercuri, 12 februarie, la 2 ani de închisoare, fiind încarcerată imediat, potrivit Sky News.

Tânăra a fost acuzată de Jet2 de „comportament agresiv și periculos” și că i-a pus în pericol pe ceilalți pasageri atunci când a încercat să deschidă o ușă a aeronavei la scurt timp după ce aceasta a decolat spre Turcia, incident petrecut pe data de 22 iunie 2019.

Ulterior, Chloe a vrut să forțeze intrarea în cabina piloților, cu intenția de a deturna aeronava, în acest timp strigând încontinuu: „O să vă omor pe toți”.

Tânăra britanică s-a îmbarcat pe data de 22 iunie 2019 într-un avion al companiei Jet2, la Stansted, Marea Britanie, spre Dalaman, Turcia, iar imediat după decolare a început să strige: „O să vă omor pe toți pe toți!”. Chloe Haines a fost imobilizată de pasageri și membrii echipajului, iar aeronava a fost escortată de avioane de luptă înapoi, la Stansted.

După incident, ea a primit o notă de plată de la compania aeriană în valoare de 85.000 de lire sterline, adică aproximativ 105.000 de dolari.

Potrivit anchetatorilor, Haines era băută atunci când a provocat acest incident.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un traficant de droguri a fost prins de polițiștii care au intrat în casa lui, după ce a sunat să raporteze că este jefuit

Verdict în procesul „regelui cripto”. Câți ani de închisoare a primit Sam Bankman-Fried, fondatorul bursei de criptomonede FTX

Doi miri din Suceava au rămas, a doua zi după nuntă, fără toți banii primiți în dar

Un fost primar din județul Iași ar putea primi despăgubiri de 10.000 de euro pentru două luni de arest la domiciliu

Partenerii noștri