Live

Donald Trump îl atacă pe Joe Biden, la primul interviu după părăsirea funcției: Este posibil „să fie dus cu capul”

Data actualizării: Data publicării:
Fostul președinte american Donald Trump. Foto: Getty Images

Fostul preşedinte american Donald Trump a oferit miercuri primele interviuri după plecarea de la Casa Albă. El a fost solicitat de Fox News, Newsmax şi OAN, toate canale care îi sunt favorabile, pentru a vorbi despre moartea comentatorului politic de radio conservator Rush Limbaugh, transmite Agerpres.

Fostul preşedinte a profitat de interviul pentru reţeaua de dreapta Newsmax pentru a declara că Twitter-ul este „plictisitor”, deoarece contul său a fost suspendat de această reţea după ce susţinătorii săi au luat cu asalt clădirea Capitoliului pe 6 ianuarie, acţiune soldată cu moartea a cinci persoane.

Când a fost întrebat despre o revenire pe reţelele de socializare, Trump a spus că „negociază cu mai multe persoane”.

„Există, de asemenea, cealaltă opţiune, aceea de a-ţi construi propriul site, pentru că avem mai mulţi ca oricine altcineva astfel încât să poţi construi propriul tău site”, a adăugat Trump, făcând aluzie la numărul mare al susţinătorilor săi.

Totodată, Donald Trump l-a atacat pe preşedintele Joe Biden, despre care a spus că este posibil „să fie dus cu capul”.

Fostul preşedinte nu a comentat dacă intenţionează să candideze din nou în 2024, lucru care rămâne posibil după ce a fost achitat într-un proces de destituire în Senat săptămâna trecută.

„Nu voi spune încă, dar avem un sprijin extraordinar”, a spus Trump atunci când a fost întrebat despre planurile sale pentru 2024, citând cifrele din sondajele de opinie: „Sunt singurul care este acuzat, dar cifrele mele sunt în creştere”.

Donald Trump locuieşte la Mar-a-Lago în Florida după ce a părăsit Casa Albă în urmă cu aproape o lună.

Fostul preşedinte republican continuă să susţină că alegerile au fost furate, promovând aceeaşi minciună care a determinat o parte din susţinătorii săi să ia cu asalt clădirea Capitoliului.

Editor : G.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Ce va face Trump dacă ajunge iar la Casa Albă. Acesta și-a publicat ideile în revista Time: „De ce ar trebui noi să apărăm pe oricine?”

Biden îl ironizează pe Trump la cina corespondenților de la Casa Albă: Sunt un bărbat matur, într-o cursă împotriva unui copil de 6 ani

Partenerii noștri