Live

Un rus care asambla și lansa drone pentru Ucraina a fost arestat la Moscova

Data publicării:
Bărbatul arestat de FSB acţiona pentru legiunea "Libertate pentru Rusia". Imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Profimedia Images

Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a anunţat vineri că un cetăţean rus a fost arestat la Moscova sub suspiciunea de trădare şi că acesta a mărturisit că asambla şi lansa drone în folosul Ucrainei, informează Reuters, preluat de Agerpres.

Într-un comunicat, FSB afirmă că bărbatul, căruia nu-i dezvăluie numele, a "asamblat şi lansat vehicule aeriene fără pilot pentru a crea ţinte false în imediata vecinătate a unor facilităţi ale Ministerului Apărării rus".

Agenţia rusă de presă Interfax citează o postare video a FSB în care se spune că bărbatul acţiona pentru legiunea "Libertate pentru Rusia", un grup de exilaţi ruşi pro-ucraineni înarmaţi.

În ultimele luni, Kievul a întreprins mai multe atacuri asupra unor ţinte economice în interiorul Rusiei, lovind o serie de rafinării şi combinate siderurgice.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un oligarh ucrainean este investigat pentru comandarea unui asasinat

Un dezertor rus a fugit de armată prin Belarus și a intrat ilegal în Polonia

Arme pentru Ucraina din banii lui Putin: Cum vrea UE să folosească 3 miliarde de dolari din activele înghețate ale Rusiei pentru Kiev

Estonia declară că Biserica Ortodoxă Rusă sponsorizează agresiunea militară a Rusiei împotriva Ucrainei

Partenerii noștri