Digi24 lansează duminică “Ultraviolet”, o nouă emisiune de lifestyle

Data publicării:
monica radulescu m

Digi24 le adresează iubitorilor de frumos o invitație la eleganță și bun gust. Noua emisiune de lifestyle a postului, „Ultraviolet, debutează duminică, 3 martie 2019, la ora 14:30.

monica radulescu m
Monica Rădulescu este realizatoarea noii emisiuni de lifestyle de la Digi24 „Ultraviolet”, care debutează duminică, 3 martie, de la ora 14:30

„Se spune că primii șapte ani de acasă sunt esenţiali pentru viitorul oricărui om. Coincidenţă sau nu, în perioada asta se împlinesc şapte ani de când lucrez la Digi24, ani în care am muncit mult şi m-am format ca jurnalist. Dacă până acum am realizat sute de materiale despre cum să ai un stil de viaţă sănătos la emisiunea Tinerețe fără bătrânețe, din 3 martie pentru mine începe un nou capitol, o mare provocare, cred că cea mai mare de până acum: aceea de a prezenta o emisiune de lifestyle… ALTFEL. Ultraviolet este un concept nou la Digi24, în care mă regăsesc 100%, pentru că aduce împreună două mari pasiuni ale mele, cea pentru stil, culori, modă și istoria modei cu cea pentru televiziune, spune Monica Rădulescu.

De ce Ultraviolet? Pentru că informaţiile din lifestyle sunt filtrate de fiecare dată prin „lentila” specialiştilor din domeniu. Ne interesează eleganța, bunul gust, simplitatea şi oamenii care chiar ştiu ce înseamnă să ai stil. Oferim povești inspiraționale, recomandăm cărți din zona de lifestyle, realizăm portretele oamenilor care schimbă industria modei, îi punem în lumină pe cei care au găsit secretul unei vieți echilibrate. Tragem cu ochiul și la ce se întâmplă în afara țării, de la haute-couture la fenomenul eco-fashion. Așa cum v-am obișnuit, veți găsi la Digi24, doar informații de calitate.

Monica Rădulescu are o diplomă de master în jurnalism şi lucrează în presă încă din facultate. Înainte să se alăture echipei Digi24, Monica a lucrat trei ani în radio și televiziune.

Televiziunea de știri Digi 24 este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține deține primul post Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance Fm și Chill FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri