Sari la conținut

Un spital din România, nominalizat la WORLDCOB. Anual sunt premiate cele mai performante instituții

 

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” a fost nominalizat la premiul oferit de Confederația Mondială a Mediului de Afaceri (WORLDCOB), în cadrul ediției BIZZ 2015, instituția urmând a fi reprezentată pe 16 mai, la Atena, la ceremonia de decernare, de managerul său acad. dr. Dan Mircea Enescu, notează Agerpres.

În urma mai multor evaluări ale spitalului, s-a constatat respectarea criteriilor de excelență în manageriat, calitatea serviciilor, responsabilitate socială și, nu în ultimul rând, realizările recunoscute internațional”, se arată într-un comunicat al unității medicale.

WORLDCOB este o organizație internațională a mediului de afaceri, cu o vechime de 10 ani în serviciul comunității oamenilor de afaceri. Organizația numără peste 3.000 de membri și își desfășoară activitatea în peste 100 de țări din America, Europa, Asia și Africa.

Anual sunt premiate cele mai performante instituții, firme, organizații din lume. În acest an au fost planificate trei ceremonii de decernare a premiilor, în cadrul BIZZ, pe 16 mai — pentru Europa, la Atena, 31 iulie — 1 august, pentru America, la Los Angeles, și pe 18 octombrie — pentru Asia, în Oman.