Conversaţii esenţiale. Arta de a face business pe o piaţă atât de puţin talentată

Data publicării:
dan paul 01

Realizatoarea emisiunii, Iuliana Ciugulea, stă de vorbă cu invitatul său despre legăturastrânsă dintre culturăşi infrastructură, Uniunea Europeanăşi Bursă. Dan Paul crede că românii încă nu ştiu prea bine cum se foloseşte Bursa. Nu crede în Uniunea Europeană ca viabilitate în viitor, dar crede în euro ca o monedă unică pe o piaţă europeană unică. „Foarte multă birocraţie vine de la Bruxelles. Ni s-a promis o bursă unică şi au apărut multe burse mici şi ineficiente. Avem un guvern propriu şi suntem conduşi de la Bruxelles.”

Deşi poate părea greu de crezut, şi milionarii merg la astrologi şi cred în horoscop. Dan Paul povesteşte amuzat despre o întâmplare haioasăde pe vremea când se aflase că Rockefeller frecventa astrologii, aşa că a fost întrebat - Este adevărat că milionarii merg la astrologi înainte de a face o investiţie importantă? Nu! a raspuns el. Milionarii nu merg. Doar miliardarii.”

Toate detaliile le puteţi urmări sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20.10 pe Digi24 , în cadrul emisiunii Conversaţiiesenţiale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri