S-a lansat un nou site de lifestyle. Cristina Stănciulescu: Life.ro oferă soluții la problemele legate de stilul de viață urban, agitat, consumerist  

Data publicării:
cristiana stanciulescu 1

Foto: Cristina Stănciulescu

Pe site veți găsi articole despre modă, design, călătorii, timp liber, cultură, gastronomie, tehnologie, sport sau pasiuni motorizate.Poveștile oamenilor care știu să-și trăiască viața intens se regăsesc în rubrica LIFE Stories, interviuri video realizate de Cristina Stănciulescu.  

„LIFE.ro este un proiect îndrăzneț. Într-o lume agitată, speriată de provocările noii ordini mondiale, viața însăși a ajuns să nu mai fie trăită cu adevărat. Munca, stresul, anxietățile pun stăpânire pe noi, indiferent de contul din bancă sau de siguranța zilei de mâine. Și atunci LIFE.ro își propune să ofere soluții quality, smart, responsible problemelor legate de stilul nostru de viață: urban, agitat, consumerist. Sper ca interviurile cu personalități și celebrități de la rubrica Life Stories să vă inspire. Dacă invitații mei pot, putem și noi. Dacă ei iubesc, suferă, speră, greșesc, dar reușesc să trăiască frumos, cu umor și zâmbet, atunci putem și noi. Să aveți LIFE. Punct ro.”, spune Cristina Stănciulescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri