Sari la conținut

Un deținut afirmă că este fiul și moștenitorul lui Prince

 

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Carlin Q. Williams din Kansas City, statul Missouri a solicitat să fie supus unor teste ADN pentru a dovedi că este fiul lui Prince, potrivit unui document înregistrat la tribunal de avocatul său. El a obiectat la adresa unei declarații anterioare a surorii cântărețului, Tyka Nelson, care afirmase că Prince nu avea copii.

Potrivit documentului, Carlin Williams ar putea fi singurul moștenitor legal care a supraviețuit defunctului. Prince a murit subit la 21 aprilie la vârsta de 57 de ani, fără a lăsa un testament.

Williams se află în închisoarea de la Florence (statul Colorado) pentru posesia unei arme într-o mașina furată și nu va fi eliberat înainte de sfârșitul anului 2020.

Mama sa, Marsha Henson a înregistrat, de asemenea, la tribunal o declarație pe propria răspundere în care a spus că l-a întâlnit Prince Rogers Nelson în iulie 1976 în holul unui hotel din Kansas City, într-o perioada în care nu era căsătorită.

„Am băut vin împreună cu dl.Nelson”, după care ea l-a urmat într-o cameră de hotel și au avut relații sexuale neprotejate”, a adăugat Marsha Henson. Ea afirmă că l-a conceput pe fiul său Carlin Williams în acea zi. El s-a născut la 8 aprilie 1977.

În același timp, printr-un mandat de percheziție publicat marți de cotidianul Los Angeles Times”, detectivul Chris Nelson a cerut percheziționarea centrului medical North Memorial din Robbinsdale (statul Minnesota) pentru a obține toate documentele referitoare la dosarul medical al lui Prince Rogers Nelson.

Mandatul citeaza numele medicului Michael Schulernberg, care l-a văzut pe muzician la 7 aprilie și la 20 aprilie prescriindu-i medicamente, mai notează AFP.