Sari la conținut

Ultima fotografie cu Avicii

Celebrul și îndrăgitul DJ suedez Avicii a fost găsit mort, vineri după-amiază, în Muscat, capitala statului Oman.

Detalii legate de decesul muzicianului nu sunt încă cunoscute. Nici unde exact a fost găsit mort, nici cum, nici ce ar fi putut duce la deces. În Oman artistul s-ar fi aflat în vacanță, iar presa tabloidă a publicat fotografii făcute alături de fani, în care DJ-ul părerea să se simtă foarte bine.

avicii mucat fani

Foto: captura Instagram

Una dintre fotografii a fost postată în urmă cu trei zile chiar pe contul de Instagram al stațiunii în care se afla. Gazdele se declară încântate să-l aibă drept oaspete: „Îți mulțimim, Avicii, că ai venit la Muscat Hills Restort, sperăm că te-ai distrat bine!”.

0420-avicii-california-last-time-april-4-2018-instagram-3

Foto: tmz.com

Ultima fotografie postată pe contul său de Instagram datează din urmă cu două săptămâni, când era în California. Are o casă în Hollywood Hills.

Avicii avea 28 de ani și se retrăsese din showbiz de doi ani. Presa a scris că făcuse o pancreatită, după ce fusese operat de apendicită și colecistită, iar toate aceste probleme le-ar fi avut din cauza consumului de alcool.

Atunci când s-a retras din viața muzicală, Avicii spunea: „O parte din mine niciodată nu poate spune niciodată, s-ar putea să mă întorc...dar n-o să fie chiar imediat”.

Citiți și: 

Lumea muzicii în șoc: Celebrul DJ suedez Avicii a murit la 28 ani. Decesul rămâne învăluit în mister

Mesajul emoționant al familiei regale suedeze la moartea lui Avicii

Industria muzicală, devastată de moartea lui Avicii

 UNTOLD. 55.000 de spectatori la Avicii. Emil Boc: „Fetele mele m-au dopat cu muzica lui”

Artiști celebri a căror dispariție a marcat lumea muzicii în ultimul an

Pe aceeași temă