Sari la conținut

FOTBAL. FC Bihor, punct obţinut în minutele de prelungire cu FC Braşov

„Într-adevăr, am arătat ca o echipă. Sunt mulţumit din acest punct de vedere, sunt mulţumit de modul cum au reacţionat băieţii, sunt chiar încântat de modul cum am terminat jocul. Am terminat peste ei", s-a bucurat Gheorghe Silaghi, antrenorul FC Bihor.

Schimbarea sistemului de joc pentru această etapă, din 4-2-3-1 în 3-4-3, s-a dovedit a fi o strategie inspirată. Punctul obţinut pe terenul unei pretendente la promovare poate fi extrem de important pentru roş-albaştrii. Din tribune, orădenii au fost susţinuţi de preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Cornel Popa, de noul finanţator al echipei, Mihai Giurgiu, şi de fosta glorie a Craiovei Gheorghiţă Geolgău.

„Am rămas uimiţi de prezenţa dânşilor", a recunoscut Silaghi. "Până la urmă, sigur, ne-am bucurat şi ne bucură că sunt alături de noi. Am rămas chiar impresionat de faptul că au intrat în vestiar, s-au bucurat, strigau la fel Bihorul, Bihorul."

Cu optimismul recăpătat la Braşov, Bihorul aşteaptă acum şi prima victorie din campionat. Speră să o obţină sâmbătă, în compania liderului, FCM Baia Mare ce vine la Oradea pentru un derbi de tradiţie.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Pe aceeași temă