Sari la conținut

Liga 2 | "Orezărie" la Snagov - Luceafărul. Bihorenii au câştigat un meci disputat în mocirlă

Condiții incredibile în liga a doua, la meciul dintre Sportul Snagov și Luceafărul Oradea, câștigat clar de bihorenii lui Cristi Dulca, 3-0.

6

sursă: digisport.ro

Terenul de la Ghermănești, locul în care s-a disputat meciul de sâmbătă dimineața, nu a arătat sub nicio formă ca un teren de fotbal, relatează Digisport.

"Orezăria" a fost un impediment serios pentru ambele formații, însă bihorenii s-au adaptat mai bine condițiilor, câștigând cu 3-0, prin golurile marcate de Tânc, Vlad Rusu și Claudiu Codoban.

"Dacă vrem să scoatem fotbalul din mocirlă, atunci nu trebuie să se poată juca în mocirlă. Arbitrii şi observatorii nu trebuie să dea drumul să înceapă un meci pe un astfel de gazon. Ce zic, eu, gazon? Că e orezărie! Şi la fel este şi la Baloteşti, iar Metaloglobus are voie să joace pe un teren sintetic execrabil.

Şi dacă la liga a doua sunt astfel de terenuri, ce pretenţii să avem de la echipe de liga a treia sau a patra? Dacă nu se pune piciorul în prag cu asta, rămânem în mocirlă şi la propriu, şi la figurat", a declarat fostul selecţioner al tineretului României, Cristian Dulca, pentru Digi Sport.

Preluată într-un moment critic de Cristi Dulca, Luceafărul, care are acum o nouă conducere administrativă, a ajuns până pe locul 13, cu 20 de puncte.

În altă ordine de idei, cei de la Snagov au anunțat că își vor construi un nou stadion, cu ajutorul Companiei Naționale de Investiții. Construcția arenei ar urma să înceapă în 2018.

preluare digisport.ro