Video Elevul care a ucis o tânără și i-a înjunghiat prietenul în Grădina Botanică din Craiova a spus că "nu suporta să vadă oameni fericiți"

Data publicării:
scena crimei de la gradina botanica din craiova
O fată de 14 ani a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova și un tânăr a fost înjunghiat și se află în stare gravă la spital. Foto: Digi24

Declarație șocantă în instanță a adolescentului care acuzat că vara trecută a omorât o tânără și l-a rănit grav pe iubitul acesteia în Grădina Botanică din Craiova. Elevul care a comis atacul criminal și părinții acestuia sunt audiați astăzi.

"Acesta a fost audiat, a dat o declarație în fața magistraților, de aici, de la tribunalul Dolj, și a avut o declarație care a șocat pe toată lumea prezentă în sală, în special pe părinții celor două victime. A spus că nu suporta ideea să vadă oameni fericiți, iar în momentul în care i-a văzut pe cei doi în Grădina Botanică i-a atacat cu acel cuțit pe care îl avea în rucsac. De asemenea, acesta a motivat în fața magistraților faptul că avea o mască la el, dar și o pereche de mănuși, obiecte pe care le folosea la petrecerile de Halloween. În acest moment sunt audiați părinții celor două victime, dar și cea de-a două victimă, care a fost salvată de medici e la spitalul din Craiova. Vorbim aici de tânărul de 20 de ani, atacat și el de suspect care la momentul respectiv era elev la liceul militar din Craiova. Nu s-a terminat acest proces, continuă audierile, continuă să dea declarații cei care sunt în sală în acest moment", a relatat Elena Alexandru de la Tribunalul Dolj.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri