Crima din Dâmbovița. ADN-ul suspectului olandez, găsit în locul unde a fost ucisă Mihaela

Data actualizării: Data publicării:
Imagini în exclusivitate obţinute de Digi24 cu bărbatul de 47 de ani din Olanda suspectat că ar fi omorât-o pe fetiţa din Dâmboviţa.
Momentul în care olandezul suspectat de crimă părăsește România, pe 21 septembrie, de pe aeroportul Otopeni. Foto: Digi24

Anchetatorii au găsit ADN-ul olandezului Johannes Visscher în locul unde a fost ucisă Adriana Mihaela Fieraru, fetița de 11 ani din Gura Șuții, anunță Parchetul General.

Procurorii au primit astăzi „rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza Gura Șuții privind uciderea unei minore, iar acestea indică faptul că probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la fața locului aparțin persoanei de cetățenie olandeză suspectată de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat”, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Procurorii mai anunță că a fost confirmat decesul suspectului, prin intermediul INTERPOL.

IGPR a precizat oficial, luni, că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis, însă nu sunt cunoscute motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest. Johannes Visscher a ajuns în România miercuri și a plecat sâmbătă, el petrecând în țara noastră 3 zile.

Totodată, procurorii încearcă, în prezent, să afle dacă bărbatul a agresat sexual o minoră din Iași, în anul 2016.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri