DUMINICĂ, ORA 19.30. Europarlamentarul Petru Luhan, în studioul Jurnalului Extern

Data publicării:
5507805 20mediafax 20foto 20marcella 20dragan-45844

Temele săptămânii sunt: Forumul Economic Mondial de la Davos, început miercuri, la care participă preşedinţii, premierii, economiştii laureaţi cu Nobel şi directorii celor mai mari companii din lume, Raportul World Economic Outlook, potrivit căruia FMI a redus estimarea de creştere a economiei mondiale pentru anul 2013.

Invitatul lui Balazs Barabas, în studioul Digi24, este europarlamentarul Petru Luhan, membru în Comisia pentru Dezvoltare Regională a Parlamentului European.

Şi, ca în fiecare săptămână, principalele probleme ale economiei internaţionale vor fi discutate cu analistul Victor Popa, aflat la Londra. Printre acestea, în principal, îngrijorarea liderilor Uniunii Europene legată de declaraţiile făcute de premierul Marii Britanii, David Cameron, despre posibilitatea organizării unui referendum privind participarea ţării sale, în continuare, în Uniunea Europeană.

Vor mai intra în discuţie şi alte teme de actualitate: alegerile din Israel, cel de-al doilea mandat al preşedintelui american Barack Obama sau împlinirea a 50 de ani de la tratatul franco-german.

Toate acestea, împreună cu alte informații şi analize, duminică, ora 19.30, la Jurnal Extern - Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri