Incendiu puternic pe bulevardul Kogălniceanu din București. Un bărbat a murit

Data actualizării: Data publicării:
Incendiu Kogalniceanu ISUBIF 090319 (1)
Foto: ISU București-Ilfov

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la mansarda unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Mihail Kogălniceanu din Capitală, fiind flăcări şi degajări mari de fum, astfel că au fost constituite echipe de căutare-salvare în interior.

Incendiu Kogalniceanu ISUBIF 090319 (1)
Foto: ISU București-Ilfov

Actualizare 13:00. Persoana decedată este un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care nu a reușit să fugă de flăcări, potrivit informațiilor de la această oră. Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la o ambulanță SMURD.

Opt autospeciale cu stingere și trei autoscări se află în continuare la fața locului.

Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov a precizat că a fost o intervenție dificilă, deoarece mansarda este lipită de alte două imobile și s-a intervenit în așa fel încât să nu fie afectate de apă.


Actualizare 12:15. O persoană decedată a fost găsită de pompieri în interiorul locuinței afectate de incendiu. Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU, a declarat la Digi24 că persoana decedată a fost găsită la ultimul nivel al clădirii. „Nu mai sunt alte persoane rănite”, a precizat el.

Pompierii au cerut sprijinul STB, pentru a opri alimentarea cu energie electrică a troleibuzelor.


Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au transmis că un un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la mansarda unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Mihail Kogălniceanu, fiind degajări mari de fum şi flacără în mansardă.

incendiu-kogalniceanu-bucuresti-digivox
Foto: DigiVOX

Conform sursei citate, au fost constituite echipe de căutare-salvare în interior.

Se acţionează pe exterior cu autoscara şi la interior cu dispozitiv pentru stingere şi protecţie.

Circulația în zonă este îngreunată.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi pe e-mail, la redactie@digi24.ro, sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri