Un tânăr care s-a drogat s-a aruncat dintr-un autoturism în mers pe centura Ploieștiului. Circulația a fost blocată

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție.
Trafic restricţionat pe Centura de Vest a Ploieştiului, după ce un tânăr s-ar fi aruncat dintr-un autoturism.

Traficul rutier a fost restricţionat, luni după-amiază, pe DN 1 - Centura Vest a Ploieştiului, după ce un tânăr s-a fi aruncat din maşina în care se afla, el fiind asistat medical la faţa locului.

ACTUALIZARE 22:20 - Tânărul care s-a aruncat dintr-o maşină pe Centura de Vest a Ploieştiului era drogat

Tânărul de 22 de ani care s-a aruncat dintr-o maşină, luni seară, pe DN 1 - Centura Vest a Ploieştiului, se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate şi, deoarece manifesta un comportament agitat, a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat o valoare pozitivă la substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

Tânărul era pasager dreapta faţă într-un autoturism.


Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova informează că evenimentul s-a petrecut la kilometrul 64+500 metri.

Un tânăr în vârstă de 22 ani, pasager dreapta faţă într-un autoturism, s-ar fi aruncat din maşina în care se afla, din motive necunoscute.

Acesta este asistat medical la faţa locului.

Conducătorul autoturismului, în vârstă de 21 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, informează Agerpres.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă a sensului de mers Ploieşti - Braşov pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri